Lübnan güvenlik güçlerinin Amerika’da eğitim almaya başladığı ve üçüncü eğitim
YDH- Lübnan güvenlik güçlerinin Amerika’da eğitim almaya başladığı ve üçüncü eğitim döneminin eylül ayında başlayacağı bildirildi.
YDH- Lübnan güvenlik güçlerinin Amerika’da eğitim almaya başladığı ve üçüncü eğitim döneminin eylül ayında başlayacağı bildirildi.
Amerika’nın Lübnan Büyükelçiliği bugün bir açıklama yaparak, Lübnan güvenlik güçlerinin eğitim için Amerika’ya gittiğini belirterek üçüncü eğitim döneminin önümüzdeki eylül ayında başlayacağını ifade etti.
Amerika’nın Beyrut büyükelçiliğinden yapılan açıklamada Lübnan güvenlik servisine mensup subayların Amerika’da yasaları uygulama konusunda eğitim aldıkları ve bu subayların ülkelerine döndükten sonra aldıkları eğitim doğrultusunda güvenlik personelini eğitecekleri bildirildi.
Açıklamada Amerika’nın Lübnan güvenlik güçlerinin eğitimi için 80 milyon Dolar harcadığı belirtildi.
İlgili Haberler
İsrail ordusu Güney Lübnan'da yeni çatışma aşamasına hazırlanıyor
25 Eylül 2026 22:02
Raad: Hizbullah'ın silahları meselesi ancak İsrail’in çekilmesinden so…
23 Eylül 2026 19:05
İsrailli merkez, Lübnan ordusu subaylarını fişledi
23 Eylül 2026 09:28
Güney Lübnan’da hava saldırısı, topçu ateşi ve yıkım
21 Eylül 2026 17:03
