Son Dakika
İnşa

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman’ın kendi desteklediği adayların seçilmesi

05 Ocak 2009 Bu sayfayı yazdır

YDH- Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman’ın kendi desteklediği adayların seçilmesi için Hizbullah’tan yardım istediği bildirildi.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman’ın kendi desteklediği adayların seçilmesi için Hizbullah’tan yardım istediği bildirildi.

 

Lübnan’da yayımlanan el-Ahbar gazetesinin haberine göre Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman seçimlerde desteklediği adayların kazanması için Hizbullah’tan yardım istedi.

 

Haber içi

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman’ın ülkenin kuzeyindeki Cubeyl bölgesinden iki Hıristiyan adayın seçilmesini istediğini belirten el-Ahbar gazetesi, Cumhurbaşkanı Süleyman’ın 8 Mart ve 14 Mart İttifaklarının dışında mecliste bağımsız bir grup oluşturmaya çalıştığını ve kendi desteklediği adayların seçilmesi için de Hizbullah’tan yardım istediğini ifade etti.

 

Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman’ın desteklediği adaylarla mecliste bir grup oluşturarak ülkedeki  siyasi gelişmeler üzerinde etkili olmaya çalıştığı bildiriliyor.

 

İlgili Haberler