Hizbullah’ın Lübnan’ın güneyindeki Kefer Kila bölgesinde yaşayan yerel
YDH- Hizbullah’ın Lübnan’ın güneyindeki Kefer Kila bölgesinde yaşayan yerel bir yetkilisinin evine bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi.
YDH- Hizbullah’ın Lübnan’ın güneyindeki Kefer Kila bölgesinde yaşayan yerel bir yetkilisinin evine bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi.
Lübnan’dan yayın yapan Hizbullah’a ait el Menar televizyonunu, ülkenin güneyindeki İklim et-Tuffah yakınlarında yer alan Kefer Kila bölgesindeki bir Hizbullah üyesinin evine bu sabah bombalı saldırı düzenlendiğini duyurdu.
Bombanın evin çıkış kapısına yerleştirildiği ve ismi açıklanmayan Hizbullah üyesinin çocuklarının okula gitmek için evden çıktıkları sırada patladığı bildirildi.
5 ve 11 yaşlarındaki iki çocuğun ağır yaralı olduğu ve Lübnan güvenlik güçlerinin evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı duyuruldu.
İlgili Haberler
Hizbullah milletvekili: Seyyid Nasrallah’ın yolu kararlılıkla sürdürül…
26 Eylül 2026 19:28
İslami Cihad: İran, Filistin’i terk etmediği için hedef alınıyor
26 Eylül 2026 16:36
İsrail ordusu Güney Lübnan'da yeni çatışma aşamasına hazırlanıyor
25 Eylül 2026 22:02
Raad: Hizbullah'ın silahları meselesi ancak İsrail’in çekilmesinden so…
23 Eylül 2026 19:05
