14769
- Admin
- 05 Temmuz 2010
YDH- Hizbullah, seçim rekabetinin mezhebi çatışmalara dönüştürülmesi yönündeki çabalardan dolayı Beyrut belediye meclisi seçimlerini hem aday hem de seçmen düzeyinde boykot ettiğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Hizbullah, seçim rekabetinin mezhebi çatışmalara dönüştürülmesi yönündeki çabalardan dolayı Beyrut belediye meclisi seçimlerini hem aday hem de seçmen düzeyinde boykot ettiğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Bu yıl yirmi üçüncüsü düzenlenen Tahran uluslar arası kitap fuarında bazı kitaplar toplatılırken, Mısır’ın kitap reyonu da kapatıldı.
Tümünü OkuYDH- İran hükümetinin Brezilya’nın nükleer yakıt değişimi konusunda arabuluculuk yapacağına ilişkin açıklaması, Brezilya tarafından yalanlandı.
Tümünü OkuYDH- Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, Hukuk Devleti İttifakı ile Irak Ulusal İttifakı’nın birleşmesinin hükümet kurma çalışmalarının hızlanmasını sağlayacağını söyledi.
Tümünü OkuYDH- El-Fetih’in İsrail’le derin ilişkileriyle tanınan liderlerinden Muhammed Dahlan, Hamas’ı Mısır’ın girişimiyle başlatılan ulusal uzlaşma sürecini İran için baltalamaya çalışmakla suçladı.
Tümünü OkuYDH- Irak Ulusal İttifakı ile birleşen Hukuk Devleti İttifakı, başbakanlık konusunda hala adaylarının Nuri el-Maliki olduğunu açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Dün gece birleşme kararını resmi olarak açıklayan Hukuk Devleti İttifakı ile Irak Ulusal İttifakı, anlaşmazlıkların çözümü konusunda son sözü söyleyecek merci olarak Ayetullah Sistani’yi gördüklerini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- İran Devrim Muhafızları istihbarat ve operasyon birliklerinin Dalahu bölgesindeki bir PKK grubunu pusuya düşürdüğü bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, İsrail’in savaş düşüncesinden bile korktuğunu ve yeni bir maceraya girecek durumda olmadığını söyledi.
Tümünü OkuYDH- Başbakan Nuri el-Maliki liderliğindeki Hukuk devleti İttifakı ile Ammar el-Hekim liderliğindeki Irak Ulusal İttifakı’nın birleşme kararı resmen açıklandı.
Tümünü Oku