14778
- Admin
- 01 Ocak 1970
YDH- Suriye’nin başkenti Şam’dan sonraki en büyük ikinci kenti Halep’te ülkenin iç işlerine yönelik müdahaleleri protesto için gösteri düzenlendi.
Tümünü OkuYDH- Suriye’nin başkenti Şam’dan sonraki en büyük ikinci kenti Halep’te ülkenin iç işlerine yönelik müdahaleleri protesto için gösteri düzenlendi.
Tümünü OkuYDH- Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Hizbullah’ın 2000 yılında İsrail işgaline son vermesinin yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla bir konuşma yaptı.
Tümünü OkuYDH- Mısır Dışişleri Bakanı Nebil el-Arabi’nin İranlı meslektaşı Ali Ekber Salihi ile görüşmesinde İran’la yeni bir başlangıç yapmak için henüz erken olduğunu söylediği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İran’da bir süredir “sapık cereyan” olarak nitelendirilen Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın yakın çevresine yönelik ithamlara her gün bir yenisi ekleniyor.
Tümünü OkuYDH- Kuzey Irak’taki Kürdistan Bölgesel Yönetimi Güvenlik Teşkilatı Başkanı Mesrur Barzani, Bölgesel yönetimin ABD askerlerinin ülkede kalmasını kabul ettiğini söyledi.
Tümünü OkuYDH- İsrail, Hüsnü Mübarek döneminde yakın ilişki içerisinde bulunduğu Mısır’la, 11 Şubat’ta gerçekleşen devrimin ardından ilk kez temas kurdu.
Tümünü OkuYDH- Kerkük il meclisinin Arap üyeleri, peşmergelerin kentteki varlığının Kerkük’te iç savaşı körüklediğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Amerikan Dışişleri Bakanı Yardımcısı Jeffrey Feltman’ın Bingazi kentine giderek Libyalı isyancılarla görüştüğü bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İran Devrim Muhafızları ordusuna bağlı Besic birliklerinin komutanı General Muhammed Rıza Nakdi, Devrim Muhafızları ile Besic’in Ahmedinejad hükümetiyle hiçbir ihtilafının olmadığını açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Irak’ı Amerikan güçleriyle birlikte işgal eden İngiliz ordusunun, bugün son birliğini de Irak’tan çektiği bildirildi.
Tümünü Oku