FT: Arap ülkeleri Gazze'de ateşkes üzerinde çalışıyor 5899
- Admin
- 19 Ocak 2024
Financial Times gazetesi, Arap ülkelerinin İsrail ile Filistin devletinin kurulmasına yönelik adımları içerecek bir anlaşma üzerinde çalıştığını iddia etti.
Tümünü OkuFinancial Times gazetesi, Arap ülkelerinin İsrail ile Filistin devletinin kurulmasına yönelik adımları içerecek bir anlaşma üzerinde çalıştığını iddia etti.
Tümünü OkuYemen Silahlı Kuvvetleri sözcüsü, bu sabah Aden Körfezi yakınlarında başka bir Amerikan gemisine saldırı düzenlendiğini duyurdu.
Tümünü OkuRusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Holokost sırasında çekilen acıları gerekçe göstererek her şeyi yapmakta özgür oldukları fikrine kapılmamaları gerektiğini, Sovyetler Birliği yurttaşlarının da en az onlar kadar acı çektiğini ifade etti.
Tümünü OkuHamas'ın yenilgiye uğratılamadığını söyleyen Eski İsrail başbakanı, Netanyahu'nun kabinesinin iki üyesinin kabineden ayrılmayı düşündüğünü bildirdi.
Tümünü OkuSuriye'den işgal altındaki Golan'daki İsrail hedefleri 8 füzeyle vuruldu ve füzeler hava savunma sirenlerini etkinleştirmedi.
Tümünü Okuİsrail başbakanının, ABD dışişleri bakanının birtakım tekliflerini kabul etmediği bildirildi.
Tümünü OkuYemen Ensarullah Hareketi siyasi büro üyesi, ABD ve İngiltere’nin Yemen’e yönelik saldırılarının hiçbir etkisinin olmadığını söyledi.
Tümünü OkuÜrdünlü askeri strateji uzmanı Fayez Duveyri, direnişin Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda yeni bir aşamaya geçtiğini söyledi.
Tümünü OkuWall Street Journal gazetesi, bölgedeki başlıca aktörlerin ABD'nin Orta Doğu'da 'istikrarı yeniden tesis etme' planına kulak asmadığını yazdı.
Tümünü OkuFilistin Demokratik Kurtuluş Cephesi'nin önde gelen bir üyesi, Gazze'deki uzun süreli savaşın İsrail rejiminin zayıflıklarını ve iç bölünmeleri eskisinden daha fazla ortaya çıkardığını söyledi.
Tümünü Oku