Direniş Ekseni Cephesinde Bugün (13 Ocak) 13545
- Admin
- 13 Ocak 2024
İşgal altındaki Filistin'in el-Halil şehrinde, Direniş örgütleri ile İsrail güçleri arasında çatışmalar yaşandı.
Tümünü Okuİşgal altındaki Filistin'in el-Halil şehrinde, Direniş örgütleri ile İsrail güçleri arasında çatışmalar yaşandı.
Tümünü OkuBatı Şeria'da başta Tulkerm olmak üzere bir çok noktada İsrail güçleri ile Direniş savaşçıları arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.
Tümünü OkuDireniş Ekseni’nin Gazze ve Lübnan’daki bileşenleri İsrail hedeflerini vururken Irak İslami Direnişi, Suriye ve Irak'ta Amerikan üslerine saldırılar düzenlemeye devam ediyor.
Tümünü OkuFilistin Halk Direniş Komiteleri Sözcüsü Ebu Mücahit, İsrail rejiminin kontrol altına alındığına dair iddiasının aksine Gazze’nin kuzeyinde savaşın sürdüğünü açıkladı.
Tümünü OkuYemen Silahlı Kuvvetleri, ABD donanmasına ait bir gemiyi hedef aldı.
Tümünü OkuHamas’ın Lübnan Temsilcisi, Lübnan, Yemen ve Irak'taki direnişin önemli bir caydırıcı ortam oluşturduğunu belirtti.
Tümünü OkuKudüs Tugayları askeri sözcüsü, savaş devam etiği sürece İsrailli yerleşimcilerin Gazze Şeridi çevresindeki yerleşim yerlerine dönemeyeceğini vurguladı.
Tümünü OkuBatı Şeria'nın birçok noktasında İsrail güçleriyle Direniş savaşçıları arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Tümünü Okuel-Ehli Baptist Hastanesi katliamından kurtulan cerrah Gassan Ebu Sitte, daha önce birçok çatışma ve savaş ortamında çalıştığını, ancak Gazze’ye yönelik dehşeti hiçbir yerde görmediğini vurguladı.
Tümünü OkuLübnan İslami Direnişi Hizbullah, bugün İsrail hedeflerine yönelik 5 operasyon gerçekleştirdi.
Tümünü Oku