Irak İslam Partisi’nden cami terörüne kınama 16680
- Admin
- 01 Ocak 1970
SAAF-Irak’taki en büyük Sünni İslami parti olan İslam Partisi, (Hizbi İslami) Burase camiine yapılan terörist saldırıyı kınadı.
Tümünü OkuSAAF-Irak’taki en büyük Sünni İslami parti olan İslam Partisi, (Hizbi İslami) Burase camiine yapılan terörist saldırıyı kınadı.
Tümünü OkuSAAF-Irak Uzlaşma Cephesi Lideri Dr. Adnan ed-Duleymi Burase Camiine yönelik terör saldırısını
Tümünü OkuBBC-Irak'ın başkenti Bağdat'ın önde gelen Şii camilerinden birine düzenlenen intihar saldırısında en az 11 kişi ölürken 20'den fazla kişi yaralandı.
Tümünü OkuSAAF-İnsani yardım ajansı Oxfam, Irak karaborsasında son derece yüksek kalitede
Tümünü OkuSAAF-İsrail petrol şirketi Sonol Gasoline Company’nin Irak’ta yeni bir petrol arama anlaşması yapmak
Tümünü OkuSAAF-Türkmen Vefa Hareketi’nin Saaf’a gönderdiği bir haber, Irak’ta mezhep çatışması çıkarmak isteyenlerin pek başarılı olamadığını ortaya koyuyor.
Tümünü OkuSAAF-Irak’ın güneyinde güvenliğin sağlanması Iraklı güvenlik güçlerine bırakılıyor.
Tümünü OkuSAAF-ABD güçlerinin Kerbela kenti İl Meclisi Başkanını teröristlere yardım ettiği gerekçesiyle tutukladığı bildirildi.
Tümünü OkuSAAF-el-Kaide’nin Irak sorumlusu Ebu Musab el-Zarkavi’nin öldürülmesinden sonra yerine geçtiği belirtilen
Tümünü OkuSAAF-Üç yılı aşkın bir süredir ABD liderliğindeki çok uluslu gücün askeri işgali altında bulunan Irak’ta yapılan silahlı direniş eylemleriyle ilgili ilginç veriler
Tümünü Oku