El-Fetih’ten derin devlet eylemleri

img
El-Fetih’ten derin devlet eylemleri YDH

SAAF-Filistin güvenlik görevlilerinden birini öldüren yüzü kapalı silahlı kişinin Filistin Özerk




SAAF-Filistin güvenlik görevlilerinden birini öldüren yüzü kapalı silahlı kişinin Filistin Özerk Yönetimi İstihbarat elamanı olduğu anlaşıldı.

 

Filistin Enformasyon Merkezi’nin haberine göre yapılan araştırma sonucu kendisine silahlı grup üyesi görüntüsü vererek bir Filistin güvenlik görevlisinin ölümüne sebep olan kişinin Filistin Özerk Yönetimi istihbarat görevlisi olduğunun anlaşılması üzerine Filistin güvenlik teşkilatındaki bazı nüfuzlu el-Fetih liderleri konuyu örtbas etmeye çalışıyor.

 

Filistin Enformasyon Merkezi’nin güvenilir kaynaklara dayandırarak bildirdiğine göre Filistin istihbarat görevlileri yüzleri kapalı silahlı kişilerin yerlerini tespit etmek için yaptığı çalışmalar sırasında Tulkerem kentinde üzerindeki milis giysilerini çıkararak sivil elbise giymeye çalışan yüzü kapalı silahlı bir kişiyi yakaladı.

 

Yapılan sorgulama sonucu yakalanan kişinin Filistin Özerk Yönetimi istihbarat görevlisi olduğu ve elbiselerini değiştirmek için bulunduğu bölgeye gelmeden önce de Filistin güvenlik görevlilerinden birini öldürdüğü anlaşıldı.

 



Makaleler

Güncel