Hamas:Yakında gelişmiş roketlerimizi kullanacağız

img
Hamas:Yakında gelişmiş roketlerimizi kullanacağız YDH

SAAF-Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde savaşçılarının




SAAF-Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde savaşçılarının Gazze civarındaki İsrail hedeflerini çok iyi tanıdıklarını belirterek şu an sahip oldukları roketleri geliştirmekte olduklarını söyledi.

 

Filistin Enformasyon Merkezi’nin haberine göre İsrail’i roket saldırılarını durdurabilmek için Gazze’ye yönelik saldırılar konusunda uyaran Ebu Ubeyde, “Siyosnist yetkililer, Gazze’ye düzenlenecek her türlü saldırının sonuçlarına katlanacaklar. Siyonist rejim şunu bilmelidir ki Gazze’ye yönelik saldırılar roket saldırılarını durdurmayacak, tersine bu saldırıları iki katına çıkaracaktır” dedi.

 

İsrail’den, fırlattıkları roketleri durduramadıklarını itiraf etmesini isteyen Ebu Ubeyde, İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın yaptıkları roketleri geliştirmekte olduğunu ve bu roketlerin kendileri tarafından yapıldığını, ithal olmadığını söyledi.

 

Kassam roketlerinin Gazze’ye dışarıdan kaçak yollarla sokulmadığını ve bunların kendi mühendisleri tarafından üretildiğini de belirten Ebu Ubeyde, roketlerde kullanılan patlayıcılarla ilgili olarak da “biz artık TNT kullanmıyoruz, kendi ürettiğimiz patlayıcı maddelerden yararlanıyoruz” dedi.

 

Yakında yeni geliştirdikleri roketleri kullanmaya başlayacaklarını söyleyen Sözcü, “Yakında Askalan’ı ve 1948 topraklarında yer alan diğer Siyonist hedefleri vuracağız” dedi.

 



Makaleler

Güncel