Direniş Ekseni Cephesinde Bugün (5 Şubat)

img
Direniş Ekseni Cephesinde Bugün (5 Şubat) YDH

Mücahit Tugayları, Gazze şehrinin güneybatısındaki İsrail güçlerini kısa menzilli roketlerle hedef aldı.




YDH- Kudüs Tugayları, Han Yunus şehrinin ön saflarında İsrail askerlerini Radiye tipi anti-personel bombalarıyla hedef aldı.

Han Yunus'un güneybatısındaki ileri eksende de İsrail askerlerini ve araçlarının bulunduğu bir mevzii havan toplarıyla bombalayan Kudüs Tugayları, Han Yunus'un batısındaki el-Emel Mahallesi ileri ekseninde de İsrail askerlerinin ve askeri araçlarının toplandığı yerleri Grad roketleriyle bombaladı ve hedefleri tam isabetle vurdu.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki el-Meğazi kampının doğusunda İsrail askerleri ve araçlarından oluşan bir topluluğu havan toplarıyla bombaladı.

Gazze şehrindeki sanayi bölgesi ve pasaport ofisi çevresinde İsrail askerlerinin ve araçlarının toplandığı yerleri roket ve havan toplarıyla bombaladı.

Ayrıca, Gazze Şeridi'nin merkezindeki el-Masdar köyünün doğusunda İsrail askerlerinin bulunduğu bir topluluğu havan toplarıyla bombaladı.

Kassam Tugayları, Han Yunus şehrinin batısında bir Merkava tankını Yasin 105 roketiyle hedef aldı.

Han Yunus şehrinin batısındaki el-Emel Mahallesi’nde İsrail ordusuna ait askeri araçlardan oluşan bir konvoyu pusuya düşürdü.

Bir Merkava tankına 3 patlayıcı cihaz yerleştirerek patlattı ve Yasin-105 roketiyle başka bir tankı hedef aldı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında, istihbarat görevinde bulunan Skylark keşif İHA’sını ele geçirdi.

Kassam Tugayları, Kudüs Tugayları ile birlikte Gazze şehrinin batısına giren İsrail askerlerinden oluşan bir topluluğu havan topları ve “107 kalibre” roketlerle bombaladı.

Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları, Han Yunus şehrinin batısındaki el-Emel Mahallesi’nde bir tankı Yasin 105 roketiyle hedef aldıklarını duyurdular.

Yine Kudüs Tugayları ve Kassam Tugayları'na bağlı savaşçılar, ortak operasyonla, Han Yunus şehrinin batısındaki el-Emel Mahallesi’nde bir tankı Yasin 105 roketiyle hedef almayı başardı.

Aksa Şehitleri Tugayları, Han Yunus şehrinin merkezinde bir İsrail askerini keskin nişancı atışıyla vurdu.

Gazze şehrinin batısındaki bir Merkava tankını Asıf bombası ve RPG roketiyle hedef alarak içindekileri öldürdü.

Lübnan İslami Direnişi Hizbullah, işgal altındaki Kefr Şuba tepelerindeki es-Semmaka bölgesini füzelerle hedef aldı ve tam isabetle vurdu.

İşgal altındaki Kefr Şuba tepelerindeki Ruvaysat el-Alem bölgesini füzelerle hedef aldı ve tam isabetle vurdu.

Şeb’a Çiftlikleri'ndeki Semmaka bölgesini ikinci kez füzelerle hedef aldı ve tam isabetle vurdu.

Ayrıca, Yiftah Kışlası'nı füzelerle hedef aldı ve tam isabetle vurdu.



Makaleler

Güncel