İsrail rejimi, İsrailli esirleri öldürmeye devam ediyor

img
İsrail rejimi, İsrailli esirleri öldürmeye devam ediyor YDH

Ebu Ubeyde, İsrail bombardımanı sonucu Gazze'de 7 İsrailli esirin öldüğünü duyurdu.




YDH- El-Kassam Tugayları askeri sözcüsü Ebu Ubeyde bugün bir açıklama yaparak, ellerindeki esirlerden yedisinin İsrail saldırıları sonucu öldüğünü bildirdi.

Ebu Ubeyde şunları söyledi: "Daha önce dürüst bölgemizde bazı düşman esirleri koruyan mücahitlerimizle iletişimimizin kesildiğini ve Siyonist bombardıman sonucunda bazı esirlerin öldürüldüğüne inandığımızı duyurmuştuk. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca yaptığımız kontroller sonucunda, Siyonist bombardıman sonucunda Gazze Şeridi'nde çok sayıda mücahidimizin şehit olduğunu ve yedi düşman esirin öldürüldüğünü teyit ettik."

Ebu Ubeyde, ölen esirlerden üçünün Haim Gershon Perry, Yoram Itak Metzger, Amiram İsrail Cooper olduğunu bildirdi.

"Ölen diğer dört kişinin isimlerini kimliklerini teyit ettikten sonra açıklayacağız" diyen Ebu Ubeyde, "Düşman ordusunun Gazze Şeridi'ndeki askeri operasyonları sonucunda öldürülen düşman esirlerinin sayısı yetmişi aşabilir ve biz her zaman esirlerin hayatlarını korumaya özen gösterdik, ancak düşman yönetiminin bu dosyadan kurtulmak için esirlerini kasıtlı olarak öldürdüğü ortaya çıktı" dedi.

"Beş ya da on canlı esir için alacağımız bedel, düşman bombardımanlarıyla öldürülmemiş olsalardı tüm esirler için alacağımız bedel ile aynıdır" diye vurguladı.