Irak Direnişi Hayfa Havaalanı’nı vurdu

img
Irak Direnişi Hayfa Havaalanı’nı vurdu YDH

Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Gazze Şeridi'nde devam eden katliamlarına karşılık olarak İsrail'in kalelerini hedef almaya devam ediyor.




YDH- Irak İslami Direnişi, bugün şafak vakti direniş savaşçılarının işgal altındaki Hayfa Havaalanı’nı insansız hava araçlarıyla hedef aldığını açıkladı.

İslami Direniş yaptığı kısa açıklamada, direniş savaşçılarının Hayfa'daki işgal havaalanını hedef aldığını belirterek, "düşmanın kalelerini yok etmeye" devam edeceklerini vurguladı.

Direniş ayrıca, operasyonun "Gazze'deki halkımızı desteklemeyi ve savunmasız Filistinli sivillere yönelik Siyonist katliamlara misilleme yapmayı amaçlayan işgale karşı operasyonların ikinci aşamasının bir parçası" olduğunu belirtti.

Irak Direnişi, dün de İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan Tel Nof Hava Üssü’nü hedef aldığını duyurmuş ve operasyonun bir insansız hava aracı kullanılarak gerçekleştirildiğini bildirmişti.

Irak'taki İslami Direniş'in, İsrail’in Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkına yönelik katliamlarına karşı misillemede kararlı olmasına dikkat çeken yetkililer, bu misillemenin, işgal altındaki Filistin topraklarının derinliklerindeki işgal havaalanlarını ve limanlarını hedef almasının önemini vurguluyorlar.

Direniş daha önce de Irak ve Suriye'deki ABD işgal üslerine karşı hassas ve güçlü saldırılar düzenlemişti.

Irak Direnişi pazartesi günü de bir açıklama yaparak, savaşçılarının işgal altındaki Filistin topraklarında önemli bir İsrail hedefine uygun silahlarla saldırdığını duyurmuştu.

 



Makaleler

Güncel