Irak Direnişi 5 İsrail hedefini vurdu

img
Irak Direnişi 5 İsrail hedefini vurdu YDH

Irak Direnişi, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere destek amacıyla beş İsrail hedefini vurduğunu açıkladı.




YDH- Irak İslami Direnişi, bugün erken saatlerde Telegram kanalından yaptığı açıklamalarla, İsrail rejiminin soykırımına maruz kalan Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere destek amacıyla beş İsrail hedefini vurduğunu açıkladı.

Direniş, gelişmeleri yaptığı iki açıklamayla duyurdu.

Açıklamalarda saldırıların “işgale karşı direniş yolunun devamı, Gazze halkına destek ve İsrail'in çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere yönelik katliamlarına yanıt olarak” gerçekleştirildiğini belirtildi.

Irak Direnişi, işgal altındaki toprakların orta kesimindeki "Aşkelon petrol limanı" ve güney-orta kesimde yer alan Beerşeba kentindeki "Hatzerim Hava Üssü"nü içeren hedeflere karşı "uygun silahlar" kullandığını söyledi.

Bunların yanı sıra, Aşkelon'daki önemli bir hedef ile yine ismi açıklanmayan başka önemli bir noktanın daha hedef alındığı bildirildi.

Direniş, İsrail rejimi savaşı sürdürdüğü müddetçe saldırılarına devam edeceği sözünü vererek açıklamalarını sonlandırdı.

Iraklı Direnişi, Gazze’de savaşın başlamasından bu yana işgal altındaki topraklarda bulunan hedeflere karşı çok sayıda operasyon düzenledi.

Son olara, Suriye'nin işgal altındaki Golan Tepeleri ve işgal altındaki Filistin toprakların bulunan iki kışla ve bir askeri üssü hedef alan üç operasyon gerçekleştirdiklerini bildirmişlerdi.

 



Makaleler

Güncel