Irak Direnişi Golan’daki İsrail üssünü vurdu

img
Irak Direnişi Golan’daki İsrail üssünü vurdu YDH

Irak İslami Direnişi, işgal edilmiş topraklarda bulunan Golan’daki İsrail mevzilerine yönelik bir saldırı gerçekleştirdiğini bildirdi.




YDH- ISNA haber ajansının bildirdiğine göre, Irak İslami Direnişi, bugün yaptığı bir açıklamayla işgal edilmiş topraklarda bulunan Golan’daki İsrail mevzilerine yönelik bir saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Açıklamada, “Gazze halkına yardım etmek ve destek olmak için ve gasıp rejimin kadınlar, çocuklar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı işlediği vahşete yanıt olarak, Irak İslami Direnişi savaşçıları 21 Nisan'da işgal altındaki Golan'da bir askeri hedefi hedef aldı.” denildi.

Irak Direnişi, dün Irak’ta bir askeri üsse düzenlenen saldırıya karşılık olarak İsrail işgali altında bulunan stratejik bir hedefe insansız hava aracıyla saldırı düzenlediklerini duyurmuştu.

Irak İslami Direnişi cuma günü yaptığı kısa bir açıklamayla da direniş savaşçılarının insansız hava araçlarını kullanarak İsrail'in Ovda Hava Üssü’nü hedef aldığını bildirmişti.

Direniş savaşçılarının "15 Nisan 2024 Pazartesi günü, işgal altındaki topraklarımızda bulunan İsrail Ovda Hava Üssü’nü insansız hava araçlarıyla hedef aldığını" belirten İslami Direniş, “düşman kalelerini yok etmeye devam edeceklerini” vurgulamıştı.

Halk Seferberlik Güçleri, İsrail rejiminin ekim ayı başında Gazze'ye yönelik başlattığı saldırılardan bu yana İsrail hedeflerine operasyonlar düzenlemeye devam ediyor.



Makaleler

Güncel