Hizbullah: Hesaplaşma çok yakın

img
Hizbullah: Hesaplaşma çok yakın YDH

Gazze yanlısı operasyonları sürdürme sözü veren Hizbullah, Siyonist vahşetin, kararlılıklarını daha da güçlendirdiğini söyledi.




YDH- Hizbullah dün yaşanan olaylarla ilgili bu sabah üçüncü bir açıklama yayınladı.

Hizbullah açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Lübnan'daki İslami Direniş, dün, ister güney cephesinde Blida ve Mecdel Silm'de, ister iletişim cihazlarının patlamasıyla meydana gelen hain ve geniş çaplı saldırıda olsun, hayatını kaybeden onurlu şehitlerin ailelerine en yüksek tebriklerini ve en içten taziyelerini sunar. Ayrıca Yüce Allah'tan sevgili yaralılara acil şifalar vermesini diler.”

Hizbullah daha önce yaptığı açıklamada, saldırılarla ilgili tüm detayları ve verileri inceledikten sonra, İsrail rejimini "bu suç teşkil eden saldırıdan tamamen sorumlu" tuttuğunu belirtmişti.

Hizbullah bugün yaptığı açıklamada ayrıca, “Lübnan'daki İslami Direniş, Gazze'yi, halkını ve direnişini desteklemek için geçmiş günlerde olduğu gibi bugün de kutlu operasyonlarına devam edecektir” dedi.

Operasyonların aynı zamanda “Lübnan'ı, halkını ve egemenliğini savunmaya” da hizmet edeceği belirtildi.

'Hesaplaşma yaklaşıyor'

Gazze yanlısı devam eden operasyonlarının “cani düşmanın salı günü gerçekleştirdiği katliam nedeniyle yüzleşmesi gereken ağır hesaplaşmadan ayrı” olduğunu vurgulayan Hizbullah ayrıca, “Bu hesaplaşma başka bir konudur ve kesinlikle yaklaşmaktadır” dedi.

İsrail rejiminin soykırımına maruz kalan Gazze Şeridi'ne destek amacıyla İsrail karşıtı saldırılarını sürdürme sözü veren Hizbullah, Lübnan'da kayıplara neden olan son İsrail vahşetinin, mücadele ve direniş yolunu sürdürme kararlılığını daha da güçlendireceğini vurguladı.

Hareket tarafından bugün yapılan açıklamada “Zaferden kesinlikle eminiz” denildi.

Hizbullah'ın bu açıklaması, salı günü Lübnan genelinde meydana gelen eş zamanlı ölümcül patlamaların ardından geldi.