İmam Ali türbesi Lübnanlılara ev sahipliği yapacak

img
İmam Ali türbesi Lübnanlılara ev sahipliği yapacak YDH

İmam Ali Kutsal Türbesi, yaptığı açıklamada Lübnan vatandaşlarına ev sahipliği yapacağını duyuruyor.




YDH- Irak Haber Ajansı (INA) İmam Ali Kutsal Türbesi Genel Sekreterliği tarafından yapılan bir açıklamayı aktardı.

İmam Ali Kutsal Türbesi Genel Sekreterliği Salı günü yaptığı açıklamada Lübnan vatandaşlarına ev sahipliği yapacağını ve gıda ve ilaç da dahil olmak üzere bir malzeme konvoyu düzenleyeceğini duyurdu.

Açıklamada, ''İmam Ali Kutsal Türbesi, kendisine ait tüm otelleri, misafirhaneleri ve ziyaretçi şehirlerini açarak, yüce dini otoritenin direktiflerine uygun olarak, mutlak kötülük olan Siyonist rejimle yüzleşen kahraman Lübnan halkının yerinden edilmiş insanlarını kabul edeceğini ilan ediyor.'' denildi.

İmam Ali Kutsal Türbesi Genel Sekreterliği, ''Günahkâr Siyonist varlığın devam eden barbarca saldırıları, yüzlerce şehidin Yüce Allah'ın rahmetine kavuşması, binlerce yaralının olması ve bu acımasız saldırganlık sonucunda insanların şehirlerden, köylerden ve banliyölerden göç etmesinin ardından dini, ahlaki ve insani bir göreve dayanarak sevgili Lübnan halkına ev sahipliği yapacağımızı duyuruyoruz.'' dedi.

Açıklama, “Kutsal türbe ayrıca, çeşitli insani ve lojistik yardımları taşıyacak olan konvoyunu hazırladı ve Lübnan topraklarına doğru yola çıktı” ifadesiyle sona erdi.