Irak Direnişi, İsrail’in Eilat'taki donanma üssünü vurdu

img
Irak Direnişi, İsrail’in Eilat'taki donanma üssünü vurdu YDH

İşgal rejiminin Eilat'taki önemli bir hedefine yönelik insansız hava aracı saldırısı gerçekleştiren Irak İslami Direnişi tam isabetle vurarak kayıplar verdirdi.




YDH- Irak İslami Direnişi bugün akşam bir açıklama yaparak, işgal altındaki Filistin'in güneyinde yer alan Eilat'ta (Umm e-Raşraş) İsrail işgalinin önemli bir hedefine karşı insansız hava aracı saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Direniş, bu operasyonun “Filistin ve Lübnan halklarına destek ve İsrail'in sivillere yönelik katliamlarına karşılık” olduğunu vurgulayarak, “düşmanların kalelerini vurmaya” devam edeceğini belirtti.

Irak Direnişi bu operasyonların artarak devam edeceğini vurguladı.

İsrail medyası da Eilat'a yönelik saldırının üç insansız hava aracı tarafından gerçekleştirildiğini doğruladı.

İsrail medyası, “kurtarma güçleri ve Davut Yıldızı sağlık görevlilerinin Eilat'taki drone patlamasının yaşandığı yere doğru yola çıktığını” belirtti.

İsrail medyası ayrıca, Irak kaynaklı dört farklı olayda İsrail'e doğru altı insansız hava aracının fırlatıldığını da bildirdi.

Füzelerin 3 tanesinin Suriye’nin İsrail işgal altındaki Golan Tepeleri’ne, 2 tanesinin Eilat'a ve 1 tanesinin de Vadi Arabe'ye düştüğü kaydedildi.

Irak İslami Direnişi, Vadi Arabe'deki İsrail'e ait “Ein Yahav” üssünü bir insansız hava aracıyla hedef alarak hasara yol açmıştı.