Irak Direnişi Golan'da üç hedefi vurdu
Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Suriye Golan'ında üç önemli hedefe karşı üç ayrı operasyon düzenlediklerini bildirdi.
YDH- Irak İslami Direnişi bugün bir açıklama yaparak, savaşçılarının işgal altındaki Suriye Golan'ında üç hayati hedefe karşı üç ayrı operasyon düzenlediğini duyurdu.
Irak Direnişi, bu operasyonun “işgale karşı direniş” yaklaşımlarının devamı, “Filistin ile Lübnan halklarına destek ve İsrail'in çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillere yönelik katliamlarına karşılık” olduğunu vurgulayarak, “düşmanların kalelerini vurmaya” devam edeceğini belirtti.
Irak İslami Direnişi dün yaptığı açıklamayla da işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde İsrail’e ait üç önemli hedefi insansız hava araçlarıyla hedef aldığını duyurmuştu.
İlgili Haberler
İran’dan Irak’a siber güvenlik iş birliği teklifi
31 Ağustos 2026 20:38
Irak, koalisyon güçlerinin ülkede kalmasını reddetti
31 Ağustos 2026 17:27
Irak Başbakanı Zeydi yolsuzluğu ihbar edenlere ödül yasasını işletiyor
29 Ağustos 2026 15:04
Irak’tan SDG-HTŞ arasındaki anlaşmaya destek
28 Ağustos 2026 20:28
