Irak Direnişi, Golan ve Eilat'ı vurdu

img
Irak Direnişi, Golan ve Eilat'ı vurdu YDH

Irak İslami Direnişi, işgal altındaki Umm el-Raşraş (Eilat) ve işgal altındaki Golan Tepeleri'ne insansız hava araçlarıyla saldırılar düzenleyerek İsrail işgaline karşı operasyonlarını sürdürüyor.




YDH- Irak İslami Direnişi bugün işgal altındaki topraklarda İsrail askeri noktalarına yönelik çok sayıda operasyon gerçekleştirirken, operasyonların İsrail’in ağır bombardımanı altındaki Lübnan ve Gazze halkına destek amaçlı olduğunu vurguladı.

Irak Direnişi tarafından, İsrail işgali altındaki bölgeleri hedef alan dört operasyon gerçekleştirdiği bildirildi.

Operasyonların “işgalci İsrail rejimine karşı mücadelenin devamı, Filistinlilere ve Lübnan halkına destek ve gaspçı Siyonist varlığın kuşatma altındaki topraklarda ve Arap ülkesinde kadınlara, çocuklara ve yaşlılara karşı gerçekleştirdiği katliamlara misilleme olarak” gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonlardan birinin İsrail işgali altındaki Umm el-Raşraş (Eilat) kentinde gerçekleştiği ve İslami Direniş savaşçılarının bölgedeki iki hedefe insansız hava aracıyla saldırı düzenlediği kaydedildi.

Yine insansız hava araçlarının kullanıldığı bir başka operasyonda Irak Direnişi, işgal altındaki Golan Tepeleri'nde hayati öneme sahip bir noktayı hedef aldı. Bu, işgal altındaki Suriye topraklarında İsrail mevzilerine yönelik günün üçüncü saldırısı olurken, Irak Direniş savaşçıları da işgalcilerin bölgede sürdürdüğü şiddete karşılık olarak operasyonlarını yoğunlaştırdı.