20 Mayıs’tan beri Lübnan ordusuyla çatışan Fethu’l- İslam örgütü lideri Şakir
YDH-20 Mayıs’tan beri Lübnan ordusuyla çatışan Fethu’l- İslam örgütü lideri Şakir el-Absi’nin cesedinin hanımı tarafından teşhis edildiği bildirildi.
YDH-20 Mayıs’tan beri Lübnan ordusuyla çatışan Fethu’l- İslam örgütü lideri Şakir el-Absi’nin cesedinin hanımı tarafından teşhis edildiği bildirildi.
Lübnan askeri yetkilileri, Fethu’l- İslam Lideri Şakir el-Absi’nin hanımının otopsi için Trablus hastanesinde bulunan eşinin cesedini teşhis ettiğini bildirdi.
Şakir el-Absi’nin hanımının 14 yaşındaki kızı ve din görevlileriyle birlikte hastanenin otopsi bölümüne geldiğini belirten Lübnan askeri yetkilileri, örgütün sözcüsü Ebu Selim Taha’nın cesedini de teşhis ettiğini belirttiler.
Trablus’taki hastane kaynakları da dün Şakir el-Absi’nin ölü olarak ele geçirilen örgüt militanları arasında bulunduğunu söylemiş ve cesedin teşhis edildiğini belirtmişti.
İlgili Haberler
Raad: Hizbullah'ın silahları meselesi ancak İsrail’in çekilmesinden so…
23 Eylül 2026 19:05
İsrailli merkez, Lübnan ordusu subaylarını fişledi
23 Eylül 2026 09:28
Güney Lübnan’da hava saldırısı, topçu ateşi ve yıkım
21 Eylül 2026 17:03
Trump’tan Aun’a saldırılar altında “barış ve güvenlik” mesajı
21 Eylül 2026 16:53
