Lübnan Ordusu İstihbarat Servisi eski Başkanı Coni Abduh el-Maruf, alınan güvenlik
YDH-Lübnan Ordusu İstihbarat Servisi eski Başkanı Coni Abduh el-Maruf, alınan güvenlik tedbirlerine rağmen yeni siyasi cinayetlerin işleneceğini söyledi.
YDH-Lübnan Ordusu İstihbarat Servisi eski Başkanı Coni Abduh el-Maruf, alınan güvenlik tedbirlerine rağmen yeni siyasi cinayetlerin işleneceğini söyledi.
Bugün bir basın toplantısı düzenleyen el-Maruf, milletvekillerinin hayatının korunması için alınan tüm güvenlik tedbirlerine rağmen teröristlerin yöntem değiştirerek yeni bir terör dalgası oluşturacaklarını söyledi.
12 Aralık’ta yeni cumhurbaşkanını seçmek üzere toplanacak olan Lübnan parlamentosu milletvekillerinin Beyrut’ta güvenli bir otele yerleştikleri ve cumhurbaşkanlığı konusunda istişarelerde bulundukları bildiriliyor.
Daha önce el-Mustakbel partisi milletvekili Velid Aydo ve Ketaib Partisi milletvekillerinden Pier Cumeyyil ile Antuan Ganim, uğradıkları terörist saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, saldırının sorumluluğunu herhangi bir örgüt üstlenmemişti.
İlgili Haberler
Raad: Hizbullah'ın silahları meselesi ancak İsrail’in çekilmesinden so…
23 Eylül 2026 19:05
İsrailli merkez, Lübnan ordusu subaylarını fişledi
23 Eylül 2026 09:28
Güney Lübnan’da hava saldırısı, topçu ateşi ve yıkım
21 Eylül 2026 17:03
Trump’tan Aun’a saldırılar altında “barış ve güvenlik” mesajı
21 Eylül 2026 16:53
