Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Hizbullah’ın gerçekleştirdiği son
YDH: Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Hizbullah’ın gerçekleştirdiği son askeri tatbikatın İsrail’e verilmiş açık bir mesaj olduğunu söyledi.
YDH: Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Hizbullah’ın gerçekleştirdiği son askeri tatbikatın İsrail’e verilmiş açık bir mesaj olduğunu söyledi.
El-Ahbar gazetesinin haberine göre Lübnan’dan yayın yapan bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, İsrail’in son dönemde yaptığı geniş çaplı askeri tatbikata değindi ve Hizbullah’ın düzenlediği son tatbikatın İsrail’e verilmiş açık bir mesaj olduğunu söyledi.
Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, “Bu, düşmana verilmiş açık bir mesajdır; zira Direniş’in yiğit ve kahraman savaşçıları, sadece savunma, cihat ve fedakarlık için hazır olduklarını göstermiş olmakla kalmadı, bugün inançlarının çok daha sağlam, görevleri konusundaki samimiyetlerinin çok daha güçlü ve Allah’ olan tevekküllerinin çok da kuvvetli olduğunu gösterdi” diye konuştu.
Lübnan hava sahasını sürekli ihlal eden İsrail savaş uçaklarının ve insansız hava araçlarının varlığına ve UNIFIL birliklerine rağmen, Hizbullah’ın büyük bir askeri tatbikat yapması ve tatbikata Seyyid Hasan Nasrullah’ın şahsen komuta etmesi, askeri uzmanlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, Lübnan Başbakanı Fuad Sinyore, Hizbullah’ın askeri bir tatbikat düzenlediğini yalanladı.
İlgili Haberler
Raad: Hizbullah'ın silahları meselesi ancak İsrail’in çekilmesinden so…
23 Eylül 2026 19:05
İsrailli merkez, Lübnan ordusu subaylarını fişledi
23 Eylül 2026 09:28
Güney Lübnan’da hava saldırısı, topçu ateşi ve yıkım
21 Eylül 2026 17:03
Trump’tan Aun’a saldırılar altında “barış ve güvenlik” mesajı
21 Eylül 2026 16:53
