Güney Lübnan’da düzenlenen bombalı bir saldırıda Birleşmiş Milletlere Bağlı UNIFIL
YDH-Güney Lübnan’da düzenlenen bombalı bir saldırıda Birleşmiş Milletlere Bağlı UNIFIL güçlerine mensup iki görevlinin yaralandığı bildirildi.
YDH-Güney Lübnan’da düzenlenen bombalı bir saldırıda Birleşmiş Milletlere Bağlı UNIFIL güçlerine mensup iki görevlinin yaralandığı bildirildi.
Fransız haber ajansı, isminin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetkilinin güney Lübnan’da düzenlenen bombalı saldırı sonunda iki UNIFIL görevlisinin yaralandığını belirttiğini duyurdu.
Lübnan’ın güneyindeki Rumeyle bölgesinde UNIFIL araçlarının geçiş güzergahına yerleştirilen el yapımı bombanın UNIFIl devriyesinin geçtiği sırada patlatıldığı bildiriliyor.
El-Menar televizyonu da olay sırasında tesadüfen oradan geçmekte olan iki Lübnan vatandaşının da bombalı saldırı sonucu yaralandığını duyurdu.
Yaralanan UNIFIL personelinin İrlandalı veya İspanyol olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, Lübnan güvenlik güçleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.
İlgili Haberler
Hizbullah’tan Lula’ya tebrik, Küba’ya destek
29 Ekim 2026 22:22
İsrail ordusu Güney Lübnan’da çok sayıda bölgeyi hedef aldı
29 Ekim 2026 13:46
Washington’ın Lübnan baskısı Hizbullah dışındaki isimlere uzanıyor
29 Ekim 2026 08:11
İsrail Güney Lübnan’ı hava saldırılarıyla hedef aldı
29 Ekim 2026 07:52
