Son Dakika
İnşa

Hizbullah parlamenterlerinden Muhammed Funeyş, mecliste çoğunlukta bulunan grupların

06 Aralık 2008 Bu sayfayı yazdır

YDH-Hizbullah parlamenterlerinden Muhammed Funeyş, mecliste çoğunlukta bulunan grupların bazı bakanlıkları kendi şahsi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH-Hizbullah parlamenterlerinden Muhammed Funeyş, mecliste çoğunlukta bulunan grupların bazı bakanlıkları kendi şahsi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

 

El-Menar televizyonuna demeç veren Enerji eski Bakanı Muhammed Funeyş, hükümetin kurulması yönündeki çalışmaların sürdüğünü belirterek “ancak hükümet kanadı iletişim, adalet ve maliye bakanlıkları gibi bakanlıklar sanki kendilerine miras kalmış gibi davranıyor” dedi.

 

Haber içi

Kabinedeki iki kilit bakanlığın muhalefete verilmesi gerektiğini belirten Funeyş, hiçkimsenin Doha anlaşması karşısında sorumsuzluk gösteremeyeceğini söyledi.

 

Şeba Çiftlikleri’nin BM denetimine bırakılması konusuna da değinen Funeyş, “Bu konunun incelenmesi gerekiyor; ancak Siyonist rejim eğer Temmuz 2006’da Hizbullah karşısında yenilgiye uğramasaydı bugün Şeba Çiftlikleri’nden çekilmekten söz etmezdi” dedi.

 

İlgili Haberler