İsrail, ordusunun İran’a ait Press TV- ve el-Alem televizyon kanallarının Gazze
01 Ekim 2009 01:00
Bu sayfayı yazdır
YDH- İsrail, ordusunun İran’a ait Press TV- ve el-Alem televizyon kanallarının Gazze bürosunu bombaladığı bildirildi.
Yazı boyutu
1 dk okuma
100%
YDH- İsrail, ordusunun İran’a ait Press TV- ve el-Alem televizyon kanallarının Gazze bürosunu bombaladığı bildirildi.
İrna haber ajansının bildirdiğine göre İsrail tankları, bugün akşam saatlerinde İran’ın İngilizce yayın yapan televizyon kuruluşu Press TV ile Arapça yayın yapan el-Alem televizyonunun Gazze’deki bürosunu bombaladı.
Bombardıman sonucu söz konusu televizyon kanallarının bürosunda ağır hasar meydana geldiği ve büroda çalışan bir görevlinin yaralandığı açıklandı.
İsrail daha önce de el-Alem kanalının Kudüs muhabiri Hıdır Şahin’i, basına uygulanan sansür yasasına uymadığı gerekçesiyle tutuklamıştı.
İlgili Haberler
İran’a hava ablukasına destek veren şirketler hedefte
28 Ekim 2026 22:30
Gazze’de sağlık personelini taşıyan otobüsler devre dışı kalıyor
28 Ekim 2026 22:02
Filistin Direniş Komiteleri: İsrail seçimleri işgali değiştirmez
28 Ekim 2026 13:54
Gazze’de Sarı Hat batıya kayıyor: Yaşam alanları daralıyor
28 Ekim 2026 13:24
