Son Dakika
İnşa

Hamas’ın önde gelen liderlerinden Muşir el-Mısri, Filistin direnişinin İsrail’e

03 Mayıs 2009 Bu sayfayı yazdır

YDH- Hamas’ın önde gelen liderlerinden Muşir el-Mısri, Filistin direnişinin İsrail’e bedavadan bir ateşkes vermeyeceğini söyledi.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- Hamas’ın önde gelen liderlerinden Muşir el-Mısri, Filistin direnişinin İsrail’e bedavadan bir ateşkes vermeyeceğini söyledi.

 

İsrail’in Gazze’ye yönelik son saldırıları ile ilgili olarak el-Cezire televizyonuna açıklamada bulunan Hamas liderlerinden Muşir el-Mısri, “Biz kendimizi tüm ihtimallere hazırlamıştık; Siyonist dşman bu saldırılarla öngördüğü ateşkesi Filistinli direniş gruplarına dayatmaya çalışıyor, ama biz onlara bedavadan bir ateşkes vermeyeceğiz” dedi.

Haber içi

 

İsrail’in son saldırılarıyla öngördüğü şartlarda bir ateşkes dayatmayı başaramayacağını belirten Mısri, yapılacak bir ateşkesin şartlarını direnişin belirleyeceğini ifade etti.

 

İlgili Haberler