Son Dakika
İnşa

Gazze savaşı sırasında İsrail büyükelçisini sınır dışı eden Venezüella’nın başkent

04 Şubat 2009 Bu sayfayı yazdır

YDH- Gazze savaşı sırasında İsrail büyükelçisini sınır dışı eden Venezüella’nın başkent Karakas’ta Filistin konsolosluğu açacağı bildirildi.

Yazı boyutu
100%
1 dk okuma

YDH- Gazze savaşı sırasında İsrail büyükelçisini sınır dışı eden Venezüella’nın başkent Karakas’ta Filistin konsolosluğu açacağı bildirildi.

 

İran televizyonunun Venezüella’da yayımlanan el- Nasyonal gazetesinden naklen bildirdiğine göre bir süredir Karakas’ta Filistin konsolosluğu açmak isteyen Venezüella hükümeti, Filistin siyasi temsilciliğinin yakında açılacağını açıkladı.

 

El-Nasyonal gazetesine açıklamada bulunan Filistin Enformasyon Bakanı Riyad Maliki, Venezüella’nın da yakında Ramallah’ta konsolosluk açacağını belirtti.

 

Haber içi

Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez, Katar’da yapılan Arap ve Latin Amerika ülkeleri toplantısında İsrail hükümetini bir “katiller kabinesi” olarak nitelemişti.

 

 

 

 

İlgili Haberler