Filistin’deki seçilmiş hükümetin Başbakanı İsmail Heniye’nin yeni doğan torununa
YDH- Filistin’deki seçilmiş hükümetin Başbakanı İsmail Heniye’nin yeni doğan torununa Recep Tayyip Erdoğan adını verdiği bildirildi.
YDH- Filistin’deki seçilmiş hükümetin Başbakanı İsmail Heniye’nin yeni doğan torununa Recep Tayyip Erdoğan adını verdiği bildirildi.
Mehr haber ajansının bildirdiğine göre Filistin’in seçilmiş Başbakanı İsmail Heniye, Türkiye’nin Filistin meselesine gösterdiği duyarlılığa bir şükran ifadesi olarak yeni doğan torununa Recep Tayyip Erdoğan adını verdi.
Haberini Filistin’deki bağımsız SAMA haber ajansına dayandıran Mehr, Heniye ailesine yakın kaynakların bu konuyla ilgili olarak “Başbakan İsmail Heniye Türkiye’nin Gazze’ye yaptığı yardımlara bir takdir ve teşekkür ve Filistin halkının da Türkiye halkına özellikle de Gazze Özgürlük Filosu Şehitlerine duyduğu vefanın bir ifadesi olarak torununa Recep Tayyip Erdoğan adını verdi” şeklinde bir açıklamada bulunduğunu duyurdu.
İlgili Haberler
İran’a hava ablukasına destek veren şirketler hedefte
28 Ekim 2026 22:30
Gazze’de sağlık personelini taşıyan otobüsler devre dışı kalıyor
28 Ekim 2026 22:02
Filistin Direniş Komiteleri: İsrail seçimleri işgali değiştirmez
28 Ekim 2026 13:54
Gazze’de Sarı Hat batıya kayıyor: Yaşam alanları daralıyor
28 Ekim 2026 13:24
