Fransa, hesap sorabilecek mi?
YDH- İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısında, Fransa’nın Filistin konsolosluğunda çalışan bir diplomatın da yaralandığı bildirildi.
YDH- İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısında, Fransa’nın Filistin konsolosluğunda çalışan bir diplomatın da yaralandığı bildirildi.
Fransız haber ajansının bildirdiğine göre, İsrail savaş uçaklarının Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında Fransa’nın Filistin konsolosluğunda görevli bir diplomatı yaralandı.
Filistinli bir yetkili, İsrail’in saldırısı sonucu Fransa’nın Filistin konsolosluğunda görevli 44 yaşındaki Filistin asıllı Mecdi Şakure ile eşinin ve çocuklarının da yaralandığını söyledi.
İsrail bombardımanı sonucu evi tahrip olan Fransız diplomatı Mecdi Şakure’nin eşi hamile olan eşi Macide Benzif’in de saldırı sonrasında çocuğunu düşürdüğü bildirildi.
Filistin hastane kaynakları, İsrail savaş uçaklarının bir polis merkezine düzenlediği saldırı sonucu bir polis memurunun öldüğünü, dört Filistinlinin de yaralandığını açıkladı.
İlgili Haberler
İran’a hava ablukasına destek veren şirketler hedefte
28 Ekim 2026 22:30
Gazze’de sağlık personelini taşıyan otobüsler devre dışı kalıyor
28 Ekim 2026 22:02
Filistin Direniş Komiteleri: İsrail seçimleri işgali değiştirmez
28 Ekim 2026 13:54
Gazze’de Sarı Hat batıya kayıyor: Yaşam alanları daralıyor
28 Ekim 2026 13:24
