Zarif: Ön taslak yarın hazırlanabilir 14992
- Admin
- 07 Kasım 2013
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, 5+1 grubu ile yapılan müzakereler soncunda yapılması gerekenlere ilişkin ön taslağının yarın ortaya çıkabileceğini açıkladı.
Tümünü Okuİran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, 5+1 grubu ile yapılan müzakereler soncunda yapılması gerekenlere ilişkin ön taslağının yarın ortaya çıkabileceğini açıkladı.
Tümünü Okuİran Devrim Muhafızları Ordusu’nun Kürdistan iline bağlı Bane kentinde düzenlediği operasyonda üç militanın öldürüldüğü bildirildi.
Tümünü Okuİran’ın Hamas Siyasi Bürosu Başkanı Halid Meşal’den Tahran ziyaretini ertelemesini istediği açıklandı.
Tümünü OkuCenevre’de 5+1 Grubu ile müzakerelere başlayan İran heyeti, nükleer programla ilgili krizin çözümü için sunduğu planı açıkladı.
Tümünü Okuİran, Suriye’de siyasi çözüm için düzenlenmesi beklenen 2. Cenevre Konferansına katılma konusunda şart öne sürdü.
Tümünü Okuİran İslam Devrimi Lideri Ayetullah Hamenei, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin ABD’deki temaslarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Tümünü Okuİran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, uranyum zenginleştirme hakkının hiçbir şekilde müzakere konusu yapılmayacağını söyledi.
Tümünü Okuİran, Fordo tesislerinde yüzde 20 oranında uranyum zenginleştirmesine devam edileceğini açıkladı.
Tümünü OkuABD ziyareti sonrası ülkesine dönen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, 60 kişilik bir grup tarafından protesto edildi.
Tümünü Okuİran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesine döndükten sonra yaptığı basın toplantısında ABD Başkanı Obama ile yaptığı telefon görüşmesinin ayrıntılarını açıkladı.
Tümünü Oku