İsrail’in söylemi, Suudi halkının umurunda değil 8968
- Admin
- 21 Mart 2024
İsrailli araştırma enstitüsü, “Suudi halkının İsrail'le ilişkilerin normalleşme ihtimaline nasıl baktığına” ilişkin dikkat çekici bir rapor hazırladı.
Tümünü Okuİsrailli araştırma enstitüsü, “Suudi halkının İsrail'le ilişkilerin normalleşme ihtimaline nasıl baktığına” ilişkin dikkat çekici bir rapor hazırladı.
Tümünü Okuİsrail basını, El Halil'de yaşayan ve Yahudiliğe geçen 63 yaşındaki Filistinli Semih Zeytun'un rejim güçleri tarafından kontrol noktasında vurularak öldürüldüğünü bildirdi.
Tümünü OkuSiyonist rejimin basını, İsrail hapishanelerinde esir tutulan Filistinlilerin maruz kaldığı işkence ve kötü koşulları gündeme getirdi.
Tümünü Okuİsrail ordusu hâlâ Şifa Hastanesi'ni tehdit ediyor; hareket eden her cismi hedef alıyor ve temel tıbbi hizmetlere erişimi engelliyor.
Tümünü OkuSiyonist rejim basını, İsrail ordusunun çöküşünün sahadaki herhangi bir başarı elde edilememesiyle daha da derinleştiğini yazdı.
Tümünü OkuABD Dışişleri Bakanı Blinken, BMGK'ye 'derhal serbest bırakılması' şartıyla ateşkes çağrısında bulunan bir karar tasarısı sunduklarını bildirdi.
Tümünü Okuİsrail basını, Siyonist rejimin genelkurmay başkanı Herzi Halevi'nin yıl sonundan önce istifa edeceğini bildirdi.
Tümünü OkuJerusalem Post, Lübnan'daki İslami Direniş ile Filistin direniş grupları hakkında önemli tespitlerde bulundu.
Tümünü OkuTrump'ın sözlerine Demokrat partili Yahudilerden hızlı ve sert tepkiler geldi
Tümünü Okuİsrail İşçi Sendikası, Eylat Liman İdaresi'nin işçilerinin yüzde 50'sini işten çıkarmayı planladığını duyurdu.
Tümünü Oku