“Yemen’de ilk defa halkın istediği bir hükümet kuruldu” 14778
- Admin
- 08 Kasım 2014
Suudi Arabistanlı muhalif yazarlardan Fuad İbrahim, Yemen’de kurulan yeni hükümeti değerlendirdi.
Tümünü OkuSuudi Arabistanlı muhalif yazarlardan Fuad İbrahim, Yemen’de kurulan yeni hükümeti değerlendirdi.
Tümünü OkuSuudi hükümeti, 2011’den beri Suriye’ye yönelik kışkırtıcı yayınlarıyla tanınan Visal televizyonunu kapattı.
Tümünü OkuYemen’deki Ensarullah Hareketi’nin Lideri Abdulmelik Husi, tekfircilerin ABD’nin maşası olduğunu belirterek, Yemen halkının bunlara daha fazla tahammül edemeyeceğini söyledi.
Tümünü OkuMısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuveyt’in ortak bir askeri güç kurmaya hazırlandığı bildirildi.
Tümünü OkuNida Tunus partisinin zaferle çıktığı seçimlerin ardından Tunus’taki siyasi tablonun tamamen değişeceği bildiriliyor.
Tümünü OkuMısır yönetiminin çoğunluğunu Filistinlilerin oluşturduğu yaklaşık 800 kişinin vatandaşlığını iptal ettiği bildirildi.
Tümünü OkuYemen’deki Husilerin siyasi kanadı Ensarulah Hareketi, el-Kaide ile mücadele konusunda açıklama yaptı.
Tümünü OkuYakın zamanda Ürdün’den Suriye’ye geçerek IŞİD’e katılan 40 militanın öldürüldüğü açıklandı.
Tümünü OkuÇok sayıda Müslüman Kardeşler örgütü (İhvan) liderinin Katar’a geri döndüğü açıklandı.
Tümünü OkuEnsar-ı Devletu’l- İslamiye adlı bir grup, Husilerin siyasi kanadı olan Ensarullah’ı ve onlarla işbirliği yapan Sünnileri tehdit etti.
Tümünü Oku