IŞİD, Aden’de ilerliyor 15552
- Admin
- 23 Ekim 2015
IŞİD’in Suudi koalisyonu ile Mansur Hadi yanlısı milislerin kontrolü altında bulunan Yemen’in Aden ilindeki bir bölgeyi ele geçirdiği bildirildi.
Tümünü OkuIŞİD’in Suudi koalisyonu ile Mansur Hadi yanlısı milislerin kontrolü altında bulunan Yemen’in Aden ilindeki bir bölgeyi ele geçirdiği bildirildi.
Tümünü OkuYemen ordusu ve Halk Komitelerinin Suudi Arabistan’ın Huba kentine bağlı birçok köyü ele geçirdiği ve kentin girişine yaklaştığı bildirildi.
Tümünü OkuYemen ordusu ve Halk Komitelerinin Suudi Arabistan’ın Asir kentindeki bir askeri üsse Scud füzesiyle yaptığı saldırıda 66 Suudi subayının öldüğü açıklandı.
Tümünü OkuÖnceki gün Mina’da 1300 hacının ölümüyle sonuçlanan izdihama, Suudi Veliahdı Muhammed bin Salman’ın araç konvoyunun neden olduğu bildirildi.
Tümünü OkuYemen’deki Ensarullah Hareketi İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik son saldırılarını kınayan bir bildiri yayımladı.
Tümünü OkuYemen ordusu ve Halk Komiteleri tarafından esir alınan bir Suudi askeri, el-Mesire televizyonuna açıklamalarda bulundu.
Tümünü OkuYemen ordusu ve Halk Komitelerinin Suudi Arabistan’ın Asir iline bağlı Rabua kentini ele geçirdiği bildirildi.
Tümünü OkuYemen’de çatışan tarafların Birleşmiş Milletler girişimiyle barış görüşmelerine başlayacağı açıklandı.
Tümünü OkuMısır ordusuna mensup en az 800 askerin dün Yemen topraklarına girdiği bildirildi.
Tümünü OkuSuudi Arabistanlı eski general ve kraliyet danışmanı Enver Macid el-Eşki, İran’ın sınırlarını Avrupa’ya kadar genişletmeye çalıştığını söyledi.
Tümünü Oku