Nasrullah: Yahudiler, Siyonistlerden safını ayırsın 15538
- Admin
- 01 Ekim 2017
Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Aşura törenleri dolayısıyla Beyrut’un güneyinde bir konuşma yaptı.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Aşura törenleri dolayısıyla Beyrut’un güneyinde bir konuşma yaptı.
Tümünü OkuSuudi Arabistan kralının danışman bakanı Samir Sebhan, Lübnanlıların Hizbullah’tan yana olmak ile Hizbullah’a karşı olmak arasında bir seçim yapması gerektiğini söyledi.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Lübnan’daki IŞİD’çilerin Deyr Zor’a gönderilmesi anlaşmasına yönelik eleştirilere cevap verdi.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Lübnan’daki IŞİD militanlarının Deyr ez-Zor’a gönderilmesine tepki gösteren Irak Başbakanına cevap verdi.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Lübnan-Suriye sınırının terörist gruplardan temizlenmesini zafer olarak niteledi ve gelecekte daha büyük bir zafer kazanılacağını söyledi.
Tümünü OkuLübnan Dışişleri Bakanı Cubran Basil, hükümetin Lübnan topraklarını işgal eden terörist gruplara karşı yetersiz kaldığını belirterek Hizbullah’ın ülkeyi ve bölgeyi savunduğunu söyledi.
Tümünü OkuLübnan Savunma Bakanı, ülkenin doğusunda IŞİD’e karşı başlatılan operasyonlarda Suriye ile askeri koordinasyon içinde olmadıklarını açıkladı.
Tümünü OkuHizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Lübnan’ın IŞİD işgali altındaki bölgelerinin kurtarılması konusunda ABD’den yardım talep eden Lübnanlılara sert tepki gösterdi.
Tümünü OkuHizbullah, Lübnan Suriye sınırında bulunan Arsel ve Flita yamaçlarındaki operasyonda öngörülen tüm hedeflerin gerçekleştiğini belirterek operasyonun sona erdiğini açıkladı.
Tümünü OkuHizbullah’ın Nusra’ya yönelik operasyonlarının ardından varılan anlaşma çerçevesinde Arsel’deki 7 binden fazla kişinin Suriye’nin İdlib kentine nakledildiği bildirildi.
Tümünü Oku