YDH- İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın hukuk danışmanı Gulam Hüseyin İlham, Düzenin Yararını Belirleme Kurulu Başkanı Ayetullah Haşimi Rafsancani’ye yönelik ağır suçlamalarda bulundu.
YDH- Resmi bir görevle gittiği Senegal’de dışişleri bakanlığından azledilen Menuçehr Mutteki, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi’yi sert bir dille yalanladı.
YDH- Irak’ta bakanlar kurulunun tam listesinin yarın açıklanacağı ve güvenlikle ilgili bakanlıkların yeni atama yapılıncaya kadar Başbakan Maliki’nin yönetiminde olacağı bildirildi.
YDH- Irak’ın devrik diktatörü Saddam Hüseyin’in kardeşi Vatban İbrahim Hasan et-Tıkrıti, Baas partisinin cinayetlerinden ve zulümlerinden dolayı Irak halkından özür diledi.