15057
- Admin
- 01 Ocak 1970
YDH- Irak’ta seçimi kazanan dört büyük ittifakın Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin girişimiyle Bağdat’ta yeniden bir araya geleceği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Irak’ta seçimi kazanan dört büyük ittifakın Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin girişimiyle Bağdat’ta yeniden bir araya geleceği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Fransa’da yayımlanan Le Figaro gazetesi, Hizbullah Komutanı İmad Muğniye’nin terörist bir saldırı sonucu öldürülmesinden sonra bu göreve İranlı bir generalin getirildiğini öne sürdü.
Tümünü OkuYDH- İsrail’in Kudüs’ün Filistinlilerin yaşadığı el-İseviye bölgesinde yıkım operasyonları başlattığı bildiriliyor.
Tümünü OkuYDH- İran, yolcu uçaklarına yakıt vermeyen Avrupa ülkelerinden İngiltere’ye karşı misillemede bulunmaya başladı.
Tümünü OkuYDH- Başbakan Nuri el-Maliki liderliğindeki Hukuk Devleti İttifakı üyesi Kemal Saidi, Kürdistan İttifakı’nın Maliki’yi desteklediğini belirterek hükümet kurma konusundaki ön adımların çok yakında atılacağını söyledi.
Tümünü OkuYDH- İsrail’in 2006 yılındaki Temmuz Savaşı’nda güney Lübnan’a attığı salkım bombaları can almayı sürdürüyor.
Tümünü OkuYDH- İranlı reformcu gazetecilerden Jila Beniyakub hakkında verilen, bir yıl hapis ve 30 yıl gazetecilikten men cezası onaylandı.
Tümünü OkuYDH- İsrail’le yüksek düzeyli ilişkileriyle tanınan Gürcistan’da güvenlik güçlerinin İsrailli iki iş adamını tutukladığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Nüfusunun çoğunluğunu Şiilerin oluşturduğu Bahreyn’de yapılan parlamento seçimlerinde muhalefetteki Şii el-Fivak Partisi büyük bir başarı kazandı.
Tümünü OkuYDH- Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani ile Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin Kürdistan Bölgesel Yönetimi parlamentosundaki muhalif partilerin temsilcileriyle görüştüğü bildirildi.
Tümünü Oku