14780
- Admin
- 05 Haziran 2008
YDH-Lübnan hükümetinin havaalanı çevresine yerleştirilen kameralardan ve özel telefon şebekesine sahip olmasından dolayı yasadışı davranmakla suçladığı Hizbullah Sinyora hükümetini sert bir dille uyardı.
Tümünü OkuYDH-Lübnan hükümetinin havaalanı çevresine yerleştirilen kameralardan ve özel telefon şebekesine sahip olmasından dolayı yasadışı davranmakla suçladığı Hizbullah Sinyora hükümetini sert bir dille uyardı.
Tümünü OkuYDH-Lübnan hükümeti, Beyrut Havaalanı’ndaki Hizbullah’a ait kameralardan sonra, özel telefon şebekesine yönelik olarak da suçlamalarda bulundu.
Tümünü OkuYDH-Lübnan’da Dürzi Lider Velid Canbolat’ın Beyrut havaalanı çevresine kameralar yerleştirildiğini ve havaalanına hükümetin değil Hizbullah’ın hakim olduğunu söylemesiyle başlayan gerginlik tırmanıyor.
Tümünü OkuYDH-Yemen hükümet güçleri ile Abdulmelik el-Husi liderliğindeki muhalif Şii direnişçiler arasındaki çatışmalar artarken tarafların yetkililerinin çatışmaları durdurmak için görüşmelere başladığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH-2006 Temmuz’undaki Hizbullah savaşından ve Gazze bunalımından sonra İsrail’e göç eden Yahudi sayısındaki aşırı düşüşün İsrailli yetkilileri endişelendirdiği bildirildi.
Tümünü OkuYDH-Iraklı Sünni gruplardan sonra Şii Fazilet Partisinin de Maliki hükümetine dönmeye hazırlandığı bildiriliyor.
Tümünü OkuYDH-Irak Uzlaşma Cephesi’nin hükümete dönüş kararı almasının Irak’taki Sünni gruplar arasında sert tartışmaların yaşanmasına sebep olduğu bildiriliyor.
Tümünü OkuYDH-Suriye hükümetinin, FKÖ Siyasi Büro Başkanı Faruk Kaddumi’nin Şam’a girmesine izin vermediği bildirildi.
Tümünü OkuYDH-Yemen ordusu ile Abdulmelik el-Husi liderliğindeki muhalif Şii güçler arasındaki çatışmaların yeniden başladığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH-İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak’ın yeni bir savaş ihtimalini dışlamayan açıklamalarının ardından Lübnan basını da yeni bir savaşın başlama ihtimalinin zayıf olmadığını ifade ediyor.
Tümünü Oku