15377
- Admin
- 08 Aralık 2008
YDH-İsrail’in Filistin Özerk Yönetimi’ne bağlı görevlilerin maaşlarının ödenmesi için Mahmud Abbas yönetimine 23 milyon Dolar ödeyeceği belirtildi.
Tümünü OkuYDH-İsrail’in Filistin Özerk Yönetimi’ne bağlı görevlilerin maaşlarının ödenmesi için Mahmud Abbas yönetimine 23 milyon Dolar ödeyeceği belirtildi.
Tümünü OkuYDH-İran’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Rahim Meşşai’nin, “İsrail halkı İran’ın dostudur” şeklindeki ifadesiyle başlayan tartışmaya Meclis Başkanı Ali Laricani de katıldı.
Tümünü OkuYDH-Rus güvenlik yetkilileri, Rusya Federasyonu’nda sabotaj hazırlığında olan 10 Gürcü istihbarat görevlisini yakaladıklarını açıkladı.
Tümünü OkuYDH-Gürcistan ordusunun Güney Osetya’da İsrail’in Lübnanlılara karşı kullandığı salkım bombalarından yararlandığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH-İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Hizbullah’la 2006 yılında yapılan 33 günlük savaşın Hizbullah’ın daha da güçlenmesine sebep olduğunu söyledi.
Tümünü OkuYDH-Irak’ın önde gelen dini mercilerinden Ayetullah Seyyid Kazım Hairi, ABD’nin Irak’ı BM’nin 7. maddesi kapsamından çıkarma karşılığında Irak’ın bağımsızlığını ortadan kaldıracak bir anlaşma dayatma peşinde olduğunu belirtti.
Tümünü OkuYDH-Irak hükümetinin ordunun modern silahlarla donatılması için üç aşamalı bir planı yürürlüğe koyduğu bildiriliyor.
Tümünü OkuYDH-Irak İslami Yüksek Konseyi Siyasi Danışmanı Muhsin el-Hekim, Bağdat’la Washington arasında ABD’nin Irak’tan çekilmesini öngören anlaşmanın çok yakında imzalanacağını açıkladı.
Tümünü OkuYDH-Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık el-Haşimi liderliğindeki Hizb-i İslami, kerkük sorununa çözüm üretememesinden dolayı parlamentonun feshedilmesini istedi.
Tümünü OkuYDH-Kerkük’teki Türkmenlerle Arapların Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile yapılacak toplantıyı boykot ettikleri bildirildi.
Tümünü Oku