“Suriye ve Yemen direnişi olmasa Filistin unutulurdu” 16042
- Admin
- 02 Haziran 2016
Filistin İslami Cihat örgütü, Suriye ve Yemen’in düşmanlara direnişinin, Filistin meselesinin unutulmamasını sağladığını açıkladı.
Tümünü OkuFilistin İslami Cihat örgütü, Suriye ve Yemen’in düşmanlara direnişinin, Filistin meselesinin unutulmamasını sağladığını açıkladı.
Tümünü OkuFilistin Özerk Yönetimi başkanı Mahmud Abbas, savaş yaşanan bölgelerden binlerce mülteci kabul etmeye hazır olduklarını açıkladı.
Tümünü Okuİsrail’in Filistinli tutsakları tuttuğu Nefha cezaevinin suyunu ve elektriğini kestiği açıklandı.
Tümünü OkuKudüs intifadasının yeni bir aşamaya geçmek üzere olduğunu açıkladı.
Tümünü OkuMısır yönetiminin Sina yarımadasında bir Filistin devleti kurulmasını teklif ettiği açıklandı.
Tümünü OkuHamas, Mısırlı yetkililerle yapılan görüşmelerin olumlu olduğunu açıkladı.
Tümünü OkuHamas liderlerinden Mahmud Zahhar, kendileri ile İran’ı bir araya getiren şeyin İsrail’i ortak düşman olarak görmekten kaynaklandığını söyledi.
Tümünü OkuHamas liderlerinin Mısırlı yetkililerle yaptığı görüşmelerin ardından Kahire ile Hamas arasında yeni bir dönem başladığı bildirildi.
Tümünü OkuHamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, Suriye krizinden olumsuz etkilenmekle birlikte İran’la ilişkilerinin hiçbir zaman kesilmediğini söyledi.
Tümünü OkuFKÖ Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Saib Erakat, Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ı sert sözlerle eleştirdi.
Tümünü Oku