İsrail medyası: Hamas’ı ortadan kaldırmak kolay değil 27896
- Admin
- 06 Şubat 2024
İsrail medyası, ‘ufukta, Hamas'ın sona ereceğine dair hiçbir belirtinin olmadığını’ açıkladı.
Tümünü Okuİsrail medyası, ‘ufukta, Hamas'ın sona ereceğine dair hiçbir belirtinin olmadığını’ açıkladı.
Tümünü OkuYemen Başbakanı, Direniş Ekseni'nin Batı Asya bölgesinde ortaya çıkışının ve yükselişinin köklerinin, Ayetullah Humeyni'nin anti-Siyonist vizyon ve fikirlerinden kaynaklandığını söyledi.
Tümünü OkuLübnan, Amerikan rejiminin Hizbullah’ın savaştan çekilmesi karşılığında Lübnan’a ekonomik teşvikler içeren teklifini reddetti.
Tümünü OkuSavaşın 122’inci gününde İsrail rejimi güçleri Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’a saldırılarını arttırdı.
Tümünü OkuFinancial Times, 7 Ekim'den bu yana Filistinlilere sunulan insani yardımların beş kat azaldığını ve bölgede yaşanan ilaç sıkıntısının ciddi boyutlara ulaştığını yazdı.
Tümünü OkuFransa İsrailli rehinelere gönderilen ilaçların ulaştırıldığına dair delil istiyor.
Tümünü OkuMücahit Tugayları, Gazze şehrinin güneybatısındaki İsrail güçlerini kısa menzilli roketlerle hedef aldı.
Tümünü OkuFilistin direnişinin, Gazze’deki savaşı sona erdirme vizyonuna sahip olmayan ve İsrail’in saldırılarını yeniden başlatmasına olanak sağlayacak bir ateşkes teklifi aldığı öğrenildi.
Tümünü OkuFilistin haber ajansı WAFA, işgal rejiminin Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tulkarim kentinin doğusunda yer alan Ramin köyüne geniş çaplı saldırı düzenlediğini bildirdi.
Tümünü OkuHizbullah, savaşın 120’inci gününde yaptığı operasyonlara dair ayrıntılı veriler açıkladı.
Tümünü Oku