• 01/01/70 - 02:00
  • Yazar: Admin
  • Bu sayfayı yazdır img
    YDH

    YDH-İsrail, Hizbullah komutanlarından İmad Muğniye’ye yönelik terörist saldırıyla ilgisinin olmadığını açıkladı.




    YDH-İsrail, Hizbullah komutanlarından İmad Muğniye’ye yönelik terörist saldırıyla ilgisinin olmadığını açıkladı.

     

    İsrail başbakanlığı bugün konuyla ilgili bir bildiri yayımlayarak, Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından İmad Muğniye’ye yönelik terörist saldırıyla ilgilerinin olmadığını açıkladı.

     

    İsrail başbakanlığından yapılan açıklamada “İsrail, bu terör olaylarının İsrailli liderlerle ilgiliymiş gibi gösterilmesi çabalarını reddetmektedir” ifadesine yer verildi.

     

    İsrail istihbaratının eski yetkililerinden Çevre Bakanı Gideon Azra ise Hizbullah komutanlarından İmad Muğniye’nin Şam’da gerçekleştirilen terörist bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden memnuniyet duyduğunu; ancak olayla ilgili herhangi bir bilgisinin bulunmadığını söyledi.

     

    Öte yandan Muğniye teröründen İsrail’i sorumlu tutan Hizbullah, bugün bir bildiri yayımlayarak halktan İmad Muğniye’nin yarın saat 14’te düzenlenecek cenaze törenine katılmasını istedi.

     

    Beyrut’tan ulaşan haberlere göre İmad Muğniye’nin cenaze töreni dolayısıyla Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, video konferans aracılığıyla Lübnan halkına hitaben bir konuşma yapacak.

     

    

    Makaleler

    Güncel