• 01/05/09 - 01:00
  • Yazar: Admin
  • Bu sayfayı yazdır img
    YDH

    YDH- İsrail’in Gazze’deki direniş iradesini kırmak için gerçekleştirdiği sivil katliamları sürerken Gazze’deki direniş gruplarından başarılı operasyon haberleri geliyor.




    YDH- İsrail’in Gazze’deki direniş iradesini kırmak için gerçekleştirdiği sivil katliamları sürerken Gazze’deki direniş gruplarından başarılı operasyon haberleri geliyor.

     

    El Aksa televizyonu, Cibaliya üzerinde uçan bir İsrail helikopterinin Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın açtığı ateşle vurulduğunu açıkladı.

     

    El Aksa televizyonu ayrıca İsrail ordusunun verdiği kayıpları gizlemeye çalışmasına rağmen direnişçilerin gerçekleştirdiği operasyon sonucu İsrail ordusuna ait bir askeri aracın devrildiğini ve araçtaki 13 askerin yaralandığının İsrailli yetkililerce de itiraf edildiğini duyurdu.

     

    El Alem televizyonu da Filistinli direnişçilerin Aşdod kentine Grad füzeleriyle saldırı düzenlediğini belirterek 13 İsrailli yerleşimcinin yaralandığını duyurdu.

     

    Akşam saatlerinde Filistinli direnişçilerin düzenlediği bir operasyonda 9 İsrail askerinin yaralandığını, yaralıların ikisinin durumunun ağır olduğunu belirten el-Aksa televizyonu, bir saat önce yayımladığı haberinde de Filistinli direnişçilerin Gaze’nin doğusunda bir İsrail tankını tamamen tahrip ettiğini açıkladı.

     

    El-Alem televizyonu da, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının Gazze’nin doğusundaki Şucaiye bölgesinde 7 İsrail tankını hedef aldığını duyurdu.

     

    İslami Cihat’ın askeri kanadı olan Kudüs Tugayları da Cibal el-Kaşif bölgesinde İsrail askerlerini taşıyan bir kamyonun tahrip edildiğini belirterek İsrail tanklarının yoğun ateş açarak ilerlemeye çalıştığını duyurdu.

     

    El-Arabiya televizyonu son dakika gelişmesi olarak duyurduğu haberde Filistinli direnişçilerin operasyonu sonucu 20 İsrail askerinin yaralandığını belirtirken, İran televizyonu da normal yayınını keserek Filistinli direnişçilerin İsrail’in seçkin birliklerine mensup bir grup askerinin direnişçilerin kuşatması altında kaldığını ifade etti.

     

    

    Makaleler

    Güncel