14763
- Admin
- 10 Nisan 2010
YDH- Lübnanlı Sünni alimler, İran İslam Devrimi Lideri Ayetullah Hamenei’nin sahabe ve peygamber eşlerine yönelik hakaretin haram olduğuna dair fetvasından memnuniyet duyduklarını açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Lübnanlı Sünni alimler, İran İslam Devrimi Lideri Ayetullah Hamenei’nin sahabe ve peygamber eşlerine yönelik hakaretin haram olduğuna dair fetvasından memnuniyet duyduklarını açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Hukuk Devleti İttifakı ile Irak Ulusal İttifakı’nın oluşturduğu Ulusal Birlik İttifakı, cumhurbaşkanlığının Kürtlere, meclis başkanlığının da el-Irakiye’ye verilmesini teklif etti.
Tümünü OkuYDH- İsrailli bir grup yerleşimcinin bugün işgal altındaki Batı Şeria’da yer alan bir camiyi ateşe verdiği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İsrail’in işgali altındaki el-Halil kentinde inşa ettiği Yahudi yerleşkelerinin genişliğinin kentin üçte biri büyüklüğüne ulaştığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Filistinli 11 direniş örgütü Özerk Yönetim’den ve Arap Birliği’nden İsrail’le görüşmelere son vermesini istedi.
Tümünü OkuYDH- Yaptırım gerekçesiyle İran’la ticaret yapan ülkeleri cezalandırmakla tehdit eden Amerika’nın, bir ay içinde İran’dan yaklaşık 10 milyon Dolarlık mal aldığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- 7 Mart’ta yapılan genel seçimlerin üstünden geçen yaklaşık yedi aylık sürenin sonunda Irak’ta nihayet hükümetin kurulabileceği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Financial Times gazetesi, Amerika ve İran’ın Irak’ta Nuri el-Maliki’nin yeniden başbakan olması konusunda fikir birliği içerisinde olduğunu öne sürdü.
Tümünü OkuYDH- Lübnan Başbakanı Sa’d Hariri’nin ülkede yaşanan siyasi bunalımla bağlantılı olarak istifa tehdidinde bulunduğu bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Lübnan’daki Batı ve Suudi Arabistan yanlısı 14 Mart koalisyonu, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın Lübnan’a yapması beklenen ziyaretten kaygı duyduklarını belirten bir bildiri yayımladı.
Tümünü Oku