14761
- Admin
- 01 Ocak 1970
YDH- Filistin Özerk Yönetimi’nin Hamas ve İslami Cihat üyelerini Hizbullah’la bağlantılı oldukları gerekçesiyle tutukladığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Filistin Özerk Yönetimi’nin Hamas ve İslami Cihat üyelerini Hizbullah’la bağlantılı oldukları gerekçesiyle tutukladığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Kısa adı CFR olan Dış İlişkiler Konseyi, Amerika’nın 2011 yılında Irak’tan tamamen çekilmesi konusunda belirsizlikler bulunduğuna dikkat çekti.
Tümünü OkuYDH- İran’ın Rusya’ya Buşehr nükleer santrali ve diğer santrallerin yakıtının temin edilmesi için konsorsiyum kurma teklifinde bulunduğu bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın Fransa Cumhurbaşkanı Nikala Sarkozy’den Refik Hariri mahkemesi üzerinde nüfuz kullanmasını istediği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, İran’ın Lübnan ordusunun silahlandırma konusunda elinden gelen tüm çabayı göstereceğini belirterek bunu kendisinin taahhüt ettiğini söyledi.
Tümünü OkuYDH- Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta salı gcesi yaşanan silahlı çatışmada aralarında bir Hizbullah üyesinin de bulunduğu iki kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- El-Irakiye Lideri İyad Allavi, kendisinin başbakan olmasının İran tarafından engellendiğini öne sürdü.
Tümünü OkuYDH- Lübnan Ulusal özgürlük Hareketi, Suudi Arabistan’ın Hizbullah’ın Refik Hariri cinayeti konusunda suçlanması için 500 milyon Dolarlık bir bütçe ayırdığını öne sürdü.
Tümünü OkuYDH- Lübnan’ın önde gelen siyasetçilerinden Dürzi Tevhit Partisi Lideri Viam Vehhab ve Nasırcı Toplum Hareketi Lideri Usame Sa’d, Başbakan Sa’d Hariri’ye sert eleştiriler yönelterek hükümeti düşürme tehdidinde bulundu.
Tümünü OkuYDH- El-Irakiye İttifakı Lideri İyad Allavi, Tahran’la ilişkilerinin kötü olmadığını belirterek, Amerika’nın Irak’ta, İran’la iyi ilişkilere sahip olacak bir hükümeti desteklediğini söyledi.
Tümünü Oku