Halep’te bomba atölyesi ele geçirildi

img
Halep’te bomba atölyesi ele geçirildi YDH

YDH- Suriye güvenlik güçlerinin kontrol altına aldığı Halep’in Selahaddin semtinde terörist gruplara ait bir bomba imal atölyesini ele geçirdiği bildirildi.




 

YDH-Suriye güvenlik güçlerinin kontrol altına aldığı Halep’in Selahaddin semtinde terörist gruplara ait bir bomba imal atölyesini ele geçirdiği bildirildi.

El Alem televizyonunu, Suriye güvenlik güçlerinin Halep’in Selahaddin semtinde terörist grupların bomba imal etmek için kullandıkları bir atölyeyi etkisiz hale getirdiğini bildirdi.

Suriye güvenlik güçlerinin kontrol altına aldığı Selahaddin semtine giren ilk gazeteci olan el-Alem televizyonu temsilcisi Hüseyin Murtaza, Suriye ordusu tarafından ele geçirilen atölyede çok sayıda gaz maskesi ve teçhizat bulunduğuna dikkat çekti.

El Menar televizyonu Selahaddin semtinin tamamen Suriye güvenlik güçlerinin kontrolüne geçtiği belirtirken SANA haber ajansı da Halep’in Akyol ve Kazasker meydanlarının teröristlerden temizlendiğini duyurdu.

Breakingnews’in haberine göre ise Suriye özel kuvvetlerinin Mislun mahallesindeki terörist gruplara yönelik operasyonunda 40’tan fazla terörist öldürüldü.

Öte yandan Fetih Tugayı adlı silahlı grubun komutanı Rıfat Halil’in Selahaddin semtinde düzenlenen operasyonda öldürüldüğü, Halep’in Sadullah Cabiri meydanındaki bir parkta da 7 Suudi militanın yakalandığı bildirildi.