14979
- Admin
- 07 Şubat 2010
YDH- İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Türkiye ve Brezilya’nın nükleer yakıt takası ile ilgili müzakere sürecine kendilerinin değil, ABD Başkanı Obama’nın talebi üzerine girdiğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Türkiye ve Brezilya’nın nükleer yakıt takası ile ilgili müzakere sürecine kendilerinin değil, ABD Başkanı Obama’nın talebi üzerine girdiğini açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai, Taliban’ın eski komutanlarından Şir Muhammed Kerimi’yi genelkurmay başkanlığına atadı.
Tümünü OkuYDH- ABD’nin Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai’nin el-Kaide ile ilişkili olmayan Taliban liderlerinin kara listeden çıkarılması yönündeki talebini kabul ettiği bildirildi.
Tümünü OkuYDH- Lübnan’ın dünyaca ünlü dini otoritelerinden Allame Muhammed Hüseyin Fadlullah’ın Beyrut’ta hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Filistinli direnişçilerin elinde esir olarak tutulan İsrail askeri Gilad Şalit’e karşılık cezaevlerindeki bin Filistinli esiri serbest bırakmaya hazır olduklarını açıkladı.
Tümünü OkuYDH- Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz’in Fransa Savunma Bakanı Herve Morin’e İran ve İsrail hakkında söylediği sözler tartışma yarattı.
Tümünü OkuYDH- İsrailli bir subayın Hizbullah’la işbirliği yapmak ve Hizbullah’a gizli istihbarat vermek suçlamasıyla tutuklandığı bildirildi.
Tümünü OkuYDH- 7 Mart’taki Irak seçimlerinin iki büyük siyasi rakibi olan el-Irakiye İttifakı Lideri İyad Allavi ile Hukuk Devleti İttifakı Lideri Nuri el- Maliki, bugün ikinci defa bir araya geldi.
Tümünü OkuYDH- Umre ziyareti sırasında Suudi istihbaratı tarafından kaçırılıp Amerikalılara teslim edildiğini ve Amerika’da zorla alıkonulduğunu belirten İranlı bilim adamı Şehram Emiri, yeni bir video mesajı yayımladı.
Tümünü OkuYDH- İsrail hesabına casusluk yapmakla suçlanan ve “İsrail’in en tehlikeli casusu” diye nitelenen bir kişinin Lübnan’da yakalandığı bildirildi.
Tümünü Oku