İran, Amerika’nın gasp ettiği gemisini geri aldı
- Admin
- 11 Ocak 2024
İran, Amerika’nın daha önce gasp edip ismini değiştirdiği Suez Rajan adlı petrol tankerine Umman Körfezi’nde el koydu.
Tümünü Oku
İran, Amerika’nın daha önce gasp edip ismini değiştirdiği Suez Rajan adlı petrol tankerine Umman Körfezi’nde el koydu.
Tümünü Oku
İslam İnkılabı Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü komutanlarından İrec Mescidi Filistin direnişinin hava savunma sistemleriyle donatılacağı günün de geleceğini söyledi.
Tümünü Oku
İsrail'de yayımlanan Yediot Ahronot gazetesi yazarı Lior Ben Ari, İran’ın geliştirip müttefiklerine verdiği insansız hava araçlarının Amerika ve İsrail için ciddi bir tehdide dönüştüğünü belirtti.
Tümünü Oku
İran’ın Kirman kentinde düzenlenen terörist saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 103’e yükseldi.
Tümünü Oku
İran Dışişleri Bakanlığı, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih Aruri’ye yönelik terörist saldırıyı şiddetle kınadığını açıkladı.
Tümünü Oku
İsrail’in bugün Şam’ın Seyyide Zeyneb bölgesine yaptığı saldırıda direniş güçlerine askeri danışmanlık yapan İranlı bir general hayatını kaybetti.
Tümünü Oku
Aksa Tufanı operasyonu Direniş Ekseni Cephesi'nin propaganda savaşındaki kabiliyetlerini arttırdığını da gösteriyor.
Tümünü Oku
İran'ın giderek artan bir tempoyla devam eden füze çalışmaları Batılıları endişelendiriyor.
Tümünü Oku
İran İslam Cumhuriyeti adli makamları idama mahkum olan bir MOSSAD ajanını infaz etti.
Tümünü Oku
Amerika’nın USS Dwight Eisenhower uçak gemisi, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun uyarısı sonrası Fars Körfezi’nden ayrıldı.
Tümünü Oku