YDH- Mısır’daki Müslüman Kardeşler Hareketi, ordunun uyarısına rağmen Tahrir Meydanı’ndaki oturma eylemlerini sürdüren göstericileri eski rejimin kalıntıları ve fitneci olarak niteledi.
YDH- Suriye’de yaşanan son olaylarla bağlantılı olarak yakalanan bir silahlı örgüt militanının Sa’d Hariri liderliğindeki el-Mustakbel Partisi’nden destek aldıklarını itiraf ettiği bildirildi.
YDH- Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esed’in, Şeyh Yusuf el-Karadavi’nin kışkırtıcı açıklamasına tepki göstererek Katar Başbakanı Hamad bin Casim’i kabul etmediği bildirildi.
YDH- Mısır Diktatörü Hüsnü Mübarek’in devrilmesiyle sonuçlanan gösterilerin yapıldığı Kahire’deki Tahrir Meydanı bu kez de Mübarek’in Savunma Bakanı Muhammed Hüseyin Tantavi’nin gitmesini talep eden göstericilerle doluyor.
YDH- Mısır İçişleri Bakanı, Devrik Diktatör Hüsnü Mübarek ve çocuklarının mahkemenin çağrısı doğrultusunda ifade vermeye gelmemesi durumunda tutuklanacağını açıkladı.
YDH- Körfez İşbirliği Örgütü’nün Yemen’deki sorunun çözümü için sunduğu plan, Yemen Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih tarafından kabul edilirken Yemenli muhalifler planı reddetti.