YDH- Mısır Dışişleri Bakanı Nebil el-Arabi’nin İranlı meslektaşı Ali Ekber Salihi ile görüşmesinde İran’la yeni bir başlangıç yapmak için henüz erken olduğunu söylediği bildirildi.
YDH- El-Cezire televizyonunun eski Beyrut Temsilcisi Gassan Bin Ciddu, ABD’nin Irak üzerinden Suriye’ye yönelik müdahalesine ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.
YDH- Suriye’nin firari Cumhurbaşkanı Yardımcısı Abdulhalim Haddam’ın Suriye’ye yönelik uluslar arası baskıların arttırılması yönündeki talebi ABD ve Fransa’yı harekete geçirdi.
YDH- Geçtiğimiz hafta İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’yla görüşmesini “tesadüf” olarak açıklayan Katar Başbakanı Hamad Bin Casim’in İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak’la da görüştüğü ortaya çıktı.